Kundreferenser

Nära samarbete i 25 år

Swedish Cable Trolleys AB (Cibes) är Sveriges ledande leverantör av kabelvagnsystem.

Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.

Swedish Cable Trolleys AB (CIBES) är Sveriges ledande leverantör av kabelvagnssystem och vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.

Tillgänglighet, kompetens samt svensk kvalitet, är våra värdegrunder. Målet är att vara marknadsledande inom mobil strömmatning samt innovativ mot nya användningsområden för våra system. Produktutveckling samt övriga värdegrunder är anledningen till vårt trogna samarbete med Järbo Svets och Press.

– ”Vi har en lång historik i vårt samarbete. Då det fungerat så bra, har vi nu valt att fokusera ännu mer på färre samarbetspartners och har därmed även flyttat vårt lager och montering till Järbo Svets och Press under hösten 2018.”

Säger Johanna Lewin VD på Swedish Cable Trolleys AB.

Järbo Svets och Press fungerar som en totalleverantör samt lager till Swedish Cable Trolleys AB, vilket innebär att de producerar, monterar samt lagerhåller och utlevererar kabelvagnsystem och strömmatning till kunder i hela världen.

– ”Vi har följts åt i uppgång och nedgång i alla år. Deras yrkesskicklighet samt samarbetsförmåga är unik.”

 

Kontakta oss

Kom förbi på en kopp kaffe, eller slå en signal, så diskuterar vi dina behov och hur vi kan lösa dem!