Nära samarbete i 25 år 


Swedish Cable Trolleys AB (Cibes) är Sveriges ledande leverantör av kabelvagnsystem.

Tillgänglighet, kompetens samt svensk kvalitet, är våra värdegrunder. Målet är att vara marknadsledande inom mobil strömmatning samt innovativ mot nya användningsområden för våra system. Produktutveckling samt övriga värdegrunder är anledningen till vårt trogna samarbete med Järbo Svets och Press.

- "Vi har en lång historik i vårt samarbete. Då det fungerat så bra, har vi nu valt att fokusera ännu mer på färre samarbetspartners och har därmed även flyttat vårt lager till Järbo Svets och press under hösten 2018."

Säger Anki Abbing VD på Swedish Cable Trolleys AB.

Järbo Svets och Press fungerar som en totalleverantör samt lager till Swedish Cable Trolleys AB, vilket innebär att de producerar, monterar samt lagerhåller och utlevererar kabelvagnsystem och strömmatning till kunder i hela världen.

"Vi har följts åt i uppgång och nedgång i alla år. Deras yrkesskicklighet samt samarbetsförmåga är unik.”
 

Kvalitet och leveranssäkerhet är viktigast


Dala Plåtteknik i Borlänge har sedan 1984 hjälpt företag med legotillverkning och bearbetning av komponenter: svetsning, bockning, kantpressning och skärning. De har jobbat tillsammans med Järbo Svets och Press i många år.

Järbo Svets och Press hjälper oss att svetsa och pulverlackera delar till komponenter som vi tillverkar. De är snabba och levererar alltid i tid, även om det innebär att de måste jobba över ibland, säger Bo Granath, inköp och försäljning på Dala Plåtteknik.

Det viktigaste för Dala Plåtteknik är kvalitet och leveranssäkerhet och Bo berättar att det är de största anledningarna till att de anlitar Järbo Svets och Press. Han ser också fram emot den nya svetsroboten som är på väg in. Den kommer att hjälpa till att öka antalet svetsade komponenter avsevärt.

– Jag uppskattar verkligen Markus och Anders. De funderar en stund över hur de ska lösa våra uppdrag och sedan får vi precis det vi ville ha. Dessutom är de trevliga att jobba ihop med. Det blir många fiskehistorier och skratt, berättar han.